Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(DOWNLOAD) "Cykelmysteriet" by Martin Widmark " eBook PDF Kindle ePub Free

Cykelmysteriet

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Cykelmysteriet
  • Author : Martin Widmark
  • Release Date : January 29, 2013
  • Genre: Action & Adventure,Books,Kids,Fiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 13746 KB

Description

Lasse och Maja har skaffat sig Vallebys skarpaste hjĂ€rnor efter mer Ă€n 10 Ă„r i deckarbranschen. Fall nummer 22 visar sig vara en extra hĂ„rd nöt att knĂ€cka: vem Ă€r den rĂ€ttmĂ€tiga vinnaren av stadens cykellopp? Deltagarna verkar ju mer Ă€n lovligt luriga ... Det blir som alltid spĂ€nnande, roligt och lĂ€ttlĂ€st nĂ€r Lasse och Maja Ă€r i farten!

Den som först passerar mĂ„llinjen pĂ„ stortorget i Valleby kommer att vinna en guldmedalj och - inte minst - 10 000 kronor. Alla deltagarna verkar segervissa nĂ€r de intervjuas inför tĂ€vlingen, och under loppet verkar de inte sky nĂ„gra som helst medel för att nĂ„ mĂ„l. Men inte fĂ„r man vĂ€l uppföra sig hur som helst för att komma först? PolismĂ€staren dĂ€remot hĂ€nger inte med i svĂ€ngarna och hinner bli rejĂ€lt förvirrad inför prisutdelningen. Tur att Lasse och Maja Ă€r pĂ„ plats: Lasse som tĂ€vlande cyklist och Maja som hĂ„rd trĂ€nare och observatör. Tillsammans lĂ€gger de ihop tvĂ„ och tvĂ„ ...

Martin Widmark kan konsten att berĂ€tta en historia som Ă€r "lĂ€ttlĂ€st, men inte lĂ€ttlöst!" - hans paroll sedan starten av bokserien om LasseMajas detektivbyrĂ„. Det betyder ett enkelt och rakt sprĂ„k, med en vĂ€lplanerad och klurig intrig. Detta, parat med det vitala samspelet med Helena Willis alla roliga och skruvade bilder - hĂ€danefter alltid i fĂ€rg - gör varje bok i serien till ett oemotstĂ„ndligt lĂ€sĂ€ventyr. Inte undra pĂ„ att nĂ€stintill varje barn i Sverige har full koll pĂ„ Lasse och Maja, och dessutom hĂ„ller vĂ„r deckarduo pĂ„ att segla upp som favoriter för mĂ€ngder av unga lĂ€sare i andra lĂ€nder.

Böckerna toppar stÀndigt boklistorna och tar emot pris efter pris. De Àr dessutom de mest utlÄnade titlarna pÄ biblioteken.


Free Books Download "Cykelmysteriet" PDF ePub Kindle